Телеканал «Россия» показав штурм аеропорту Донецька морськими піхотинцями РФ (відео)

19:24 19 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Інтернет-портал «Преса України»

У телерепортажі каналу «Россия» з головного летовища Донеччини потрапив у кадр крупним планом нарукавний шеврон із логотипом морської піхоти ЗС РФ.


Відео: «Лента новостей»

Інтернет-портал «Преса України» інформує в повідомленні «Як російські морські піхотинці атакували аеропорт (відео)»:

«Протягом останніх кількох днів російські військові намагаються вибити доблесних «кіборгів» з терміналу донецького аеропорту. І, якщо раніше росіяни маскували свій зовнішніх вигляд, то тепер атакують українців, уже не криючись. 

Для того, щоб відвоювати у «кіборгів» донецький аеропорт російське керівництво кинуло в атаку еліту російських військ – морських піхотинців. Трохи раніше російські військові ще намагалися переодягатися і видавати себе за «повстале ополчення Донбасу», однак тепер росіяни не обтяжують себе безглуздим маскуванням.

Про це можна судити по відео сюжету, який транслювався в російських ЗМІ. На відео відображено, як російський спецназ атакує термінал аеропорту, абсолютно не приховуючи свою військову приналежність. В той час, як автор сюжету продовжує стверджувати, що на відео «бійці збройних сил ДНР», які «не збиралися штурмувати будівлю...».

Про це повідомляється на сайті інтернет-видання «Преса України». Своєю чергою, інтернет-видання «Хроника мировых событий» відреагувало в повідомленні «Кіборги відбивають атаки російських морпіхів (відео)» більш емоційно:

«Телеканал «Россия» проколовся не по-дитячому – такої підстави самі собі вони ще не влаштовували. Відеорепортаж з донецького аеропорту, де останніми днями йдуть важкі й запеклі бої, був проведений в кращих пропагандистської традиціях – «хороші ополченці2 викурювали з території порту «поганих кіборгів» – «фашистів». І тут облом – в кадр крупним планом потрапляє нарукавний шеврон, на якому красується логотип морської піхоти Росії.

Упсссссс, як говориться. При цьому за кадром йде такий текст: «Запеклі бої за новий термінал – останній об'єкт, який утримували українські силовики, велися чотири дні. Бійці збройних сил «ДНР» не збиралися штурмувати будівлю, але українські...».

Далі текст принципово нецікавий – те, як виглядають «бійці збройних сил «ДНР», побачили всі – на шевроні читається «Морська піхота Росії. Там, де ми, там – перемога!». 

Перемога справа сумнівна, а от дилетантський провал – це реально. Давайте спробуємо змоделювати – які будуть вигадані казочки з цього приводу. Коментуйте, панове читачі!».

Про це повідомляється на сайті інтернет-видання «Хроника мировых событий».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів