Синютка озвучив реальну вартість ремонту вулиць, на які мерія планує витратити 1 млрд 300 грн кредитів

17:54 29 жовтня 2020 р.

Фото до новини

Реконструкція низки львівських вулиць не є настільки вартісною, як її оцінили у Львівській міськраді.


Відео: Львівський пресклуб

Цей ремонт коштує набагато менше, можливо, навіть удвічі, - упевнений Олег Синютка. – Ми проведемо аудит і знатимемо точну суму. На різницю коштів місто зможе будувати школи і садочки – по одному такому навчальному закладу на рік.

Під час брифінгу у Львівському пресклубі Олег Синютка наголосив, що мерія навмисне завищує суми на реконструкції й ремонти вулиць та споруд, проте громадськість незабаром довідається, куди скеровують ці кошти і в чиїх кишенях вони осідають.

- ЛМР зробила львів’ян заручниками. Людей переконують, що лише Андрій Садовий і його команда стали гарантом виходу міста зі скрутної ситуації. Насправді, вони ж своїм управлінням цю ситуацію і створили.  Але часи змінились. Будуть інші люди – інше керування, - сказав Олег Стнютка.
 
Нагадаємо, на реконструкцію вул. Шевченка, вул. Бандери, вул. Хмельницького, вул. Вітовського, перехрестя Сахарова–Нечуй-Левицького–Коперника–Вітовського–Героїв Майдану, вул. Хуторівки, вул. Данила Апостола, вул. Курмановича, вул. Замарстинівської, вул. Чернівецької та деяких інших львівські депутати погодили позику в 1 млрд 300 грн під 19% річних.

Олег Синютка запропонував 12 програмних принципів формування влади Львівської ОТГ.

Синютка - Садовому: «Нехай іде з Богом».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів