Сили АТО визволили міста Первомайськ і Вугледар, знешкодивши групу спецпризначенців збройних сил РФ (відео)

18:38 12 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Вадим Ковальов

Про це повідомив у вівторок речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.


Відео: «Телеканал новин «24»

Речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко повідомив сьогодні, 12 серпня, на брифінгу: «Підрозділи ЗС України сьогодні звільнили місто Вугледар та на центральній будівлі підняли Державний прапор України».. 

Це повідомлення передає у вівторок телеканал «Еспресо.TV». Раніше прес-центр АТО інформував у вівторок:

«Сьогодні сили АТО, до складу яких входили батальйони спеціального призначення, звільнили 3 населені пункти – Первомайськ, Камишеваха та Каліново. На звільненій території також було знешкоджено групу спецназу Збройних сил РФ та близько 30 терористів. Про це під час брифінгу в Києві заявив речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.

У результаті успішно проведеної операції в районі Горлівки українські Збройні Сили закріпились на позиціях, відрізавши терористів від основних сил терористичної організації «ДНР». Сили АТО готуються до наступальних дій в районах Донецька, Луганська, Горлівки, Первомайська, а також Іловайська.

Одночасно авіація і артилерія Збройних сил України нейтралізувала групи терористів, що висувалися для посилення оборони бойовиків в районі Шахтарська, Тореза і Сніжного. Між Горлівкою та Ясинуватою знищено автомобіль з трьома терористами, які перевозили велику кількість зброї та вибухівки. 

Водночас у зв’язку з наступом українських військових на Сході країни загострилися конфлікти між різними бандами терористів через нестачу зброї, боєприпасів, провіанту та засобів зв’язку. Так, у Донецькій області бойовики терористичного «Оплоту» під орудою ватажка Тора обстріляли автоколону угрупування «Народно-визвольний рух» ватажка Грека».

Прес-центр АТО повідомив це сьогодні, 12 серпня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів