Невідомі патріоти України ліквідували блокпост терористів на Донеччині (уточнено, відео)

12:00 1 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Як уточнює в четвер МВС – на в'їзді в місто Красноармійськ.


Відео: «Телеканал новин «24»

МВС України повідомляє сьогодні, 1 травня, що минулої ночі ліквідовано самовільно встановлений блокпост терористів на в'їзді в місто Красноармійськ на Донеччині, а також конкретизує:

«При його штурмі ніхто не постраждав. У прихильників так званої Донецької Народної республіки вилучено три автомати Калашникова, холодну зброю, біти, а самоправно встановлений блокпост – ліквідовано.

Усі затримані громадяни передані правоохоронним органам Дніпропетровської області. Ведеться слідство.

МВС попереджає, що за самоправно встановлені блокпости, кожний хто бере участь у їх встановленні та охороні понесе відповідальність встановлену законом за блокування автомобільних доріг за ст. 279 Кримінального кодексу України».

За інформацією інтернет-видання «Новости Донбасса», блокпост штурмували патріотично налаштовані жителі Донецької області. Цю інформацію підтвердили в прес-службі батальйону територіальної оборони «Донбас», повідомивши:

«Як стало відомо прес-службі батальйону добровольців, невідомі патріоти вночі спалили блокпост і взяли в полон весь його екіпаж. У Красноармійськ з'їжджаються озброєні люди та намагаються блокувати місцеву міліцію.

Батальйон територіального захисту Донецької області повідомляє, що висуває бойову групу на посилення міліції та стрілятиме на ураження в разі спроб нападу або захоплення. Повідомляємо представникам сепаратистів, що не маємо уявлення про місцезнаходження захоплених збройних сепаратистів, але якщо отримаємо про це інформацію, то негайно повідомимо для організації обміну на захоплених громадян України в Константинівці та Луганську».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів