"Свобода" заблокувала сесію облради і чекає на представника "Шеврону"

13:09 3 жовтня 2013 р.

Депутати від фракції ВО "Свобода" у Львівській обласній раді захотіли, щоб була спростована інформація про вимагання цією партією 450 тисяч доларів хабара від "Шеврону" за погодження на видобуток вуглеводнів.

Фракція ВО "Свобода" заявила на сесії обласної ради, що є наклепницькою інформація, поширена у ЗМІ, про те, що ВО "Свобода" вимагала 450 тисяч доларів від американської компанії "Шеврон" за позитивне голосування про видобуток сланцевого газу на Олеській ділянці.

Депутат Йосип Ситник зачитав цю заяву з трибуни і висунув вимогу, шоб представник компанії "Шеврон" публічно тут спростував цей наклеп на "Свободу". Доки цей представник не прийде у сесійну залу, свободівці блокуватимуть трибуну. Блокування розпочалося.

У зв'язку з цим президія раптово оголосила про годинну перерву після того, як перед тим депутати вже проголосували працювати без перерви. Але депутати не покидають сесійну залу.

Голова облради Петро Колодій, нарешті, оголосив 15-хвилинну перерву і запросив керівників фракцій на спільну нараду у кімнату, що розташована за президією.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів