Сутички на Банковій провокували 300 «братчиків» Корчинського, – МВС (доповнено відеосюжетами)

20:26 1 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: telegraf.com.ua

«Міліція частково встановила ініціаторів заворушень у столиці, про причетність цих людей до подій у центрі столиці повідомляють активісти, які нещодавно були затримані правоохоронцями».


Відео: 5 канал

«ICTV» інформує сьогодні, 1 грудня, в повідомленні «МВС: Спецпризначенців біля Адміністрації президента провокували 300 «братчиків» Корчинського»:

«Правоохоронці встановили, що до неправомірних дій біля адміністрації президента України причетні понад 300 членів організації «Братство», повідомляє МВС.

«Міліція частково встановила ініціаторів заворушень у столиці, про причетність цих людей до подій у центрі столиці повідомляють активісти, які нещодавно були затримані правоохоронцями. Зокрема неправомірні дії біля Кабінету міністрів були організовані за активної участі близько 100 громадян, дії яких координував громадянин на ім'я Андрій Фещук. До правопорушень біля адміністрації Президента причетні понад 300 радикально налаштованих членів організації «Братство», які діяли під керівництвом Дмитра Корчинського», – йдеться в повідомленні МВС».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів