Суркіс рятуватиме Януковича від санкцій FIFA

20:42 1 жовтня 2013 р.

Фото до новини

Віце-президент UEFA і почесний президент Федерації футболу України Григорій Суркіс сьогодні увечері відлетів до штаб-квартири FIFA.

FARE повідомило міжнародну футбольну асоціацію про використання нацистського привітання президентом України Віктором Януковичем на матчі Україна - Англія, що відбувся на НСК «Олімпійський» 10 вересня. Так з цього фото Віктора Януковича кепкує сайт http://uainfo.org. Тепер незрозуміло: чи то і НСК "Олімпійський" буде дискваліфікований, чи то президенту Януковичу заборонять до 2015 року відвідувати футбольні матчі під егідою FIFA?

О 20.15 офіційний сайт Федерації футболу України повідомив, що сьогодні відбулася телефонна розмова між президентом ФФУ Анатолієм Коньковим, який перебуває у Цюріху, і почесним президентом ФФУ, віце-президентом УЄФА Григорієм Суркісом.

За підсумками переговорів було прийнято рішення про спільні дії на шляху виходу із кризової ситуації, що склалась унаслідок застосування до ФФУ санкцій ФІФА. Після цієї розмови Григорій Суркіс відлетів до штаб-квартири ФІФА.

Мабуть, тепер завдань у Суркіса стало більше: треба сповна реабілітовуватися за пасивність під час виключення "Металіста" з єврокубків.

А дехто з футбольних експертів каже, що без "Газпрому" і тренера-функціонера Газзаєва ФФУ вже не викрутитися. Дає ФФУ згоду на об'єднаний чемпіонат Росії і України з футболу - і газова атака з боку FIFA припинеться. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів