Студенти пікетуватимуть міністерство освіти (відео)

12:54 4 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: radiosvoboda.org

Їх основною вимогою є відставка Дмитра Табачника та його заступника Євгена Сулими.

«Укрінформ» розповідає сьогодні, 4 грудня, в повідомленні «Студенти йдуть до Міносвіти»:

«Студенти різних вишів організованою колоною прямують алеєю всередині бульвару Шевченка до Міністерства освіти, скандуючи «Студентський страйк!». Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Як сказали учасники ходи, у ній беруть участь студенти різних вишів. Основною вимогою є відставка міністра освіти Дмитра Табачника та його заступника Євгена Сулими. 

Своєю чергою, «Телеканал новин «24» повідомляє в сюжеті теленовин «Студенти вимагають пікетувати Міносвіти через утиски за Євромайдан»:

«Студенти вимагають припинити проти них «репресії» через підтримку Євромайдану. З такою вимогою вони планують пікетувати Міністерство освіти і вже подали заявку до КМДА про проведення відповідної акції.

Молодь стверджує, що у низці університетів через підтримку Євромайдану проти студентів запроваджують санкції. Президія громадських зборів КМДА, яку наразі очолює Юрій Левченко, заявку обіцяла розглянути. Утім, дозвіл на проведення акції має дати особисто Олександр Попов, але, де він нараз – ніхто не знає.

Нагадаємо, 26 листопада студенти Києво-Могилянської академії та університету імені Тараса Шевченка стали на підтримку Євромайдану і оголосили студентський страйк. Вже наступного дня він переріс у Всеукраїнський».

Як повідомляв «Щоденний Львів», студенти масово заявлять про замах на їх вбивство на Євромайдані, а Генпрокуратура цікавиться списками студентів-протестувальників.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів