Стерненка вимагають звільнити до дня народження Шевченка

15:20 27 лютого 2021 р.

Фото до новини

Організатори акції на підтримку Сергія Стерненка заявили, що 9 березня вони закликають людей зібратися біля Будинку профспілок на Майдані Незалежності.

Про це повідомляє телеграм-канал “Самозахист” організаторів акції у Києві на підтримку засудженого нещодавно Стерненка, пише Dailylviv.

“Ми звертаємось до Президента Зеленського. Сьогодні акція була мирною, але ми вимагаємо, щоби ви не лише почули людей на вулиці та відреагували на це, але і негайно вжили усіх заходів, аби було відновлено свавільно порушені права Сергія Стерненка та інших політв’язнів”, - йдеться у повідомленні.

Організатори акції також вимагають, щоб Володимир Зеленський розпочав виконання своєї передвиборчої обіцянки і реформував судову систему. 

“Якщо ви нас не почуєте, сьогоднішня акція під вашим офісом і під офісом вашої генпрокурорки може стати останньою мирною. Пане президенте, це залежить саме від вас. Збираємось 9 березня біля Будинку профспілок на Майдані. Наші вимоги — звільнити Сергія Стерненка та інших політв’язнів, а також по-справжньому очистити судову систему”, - таке заявили організатори акції.

У Львові націоналісти пікетували підприємства "гаманця Медведчука": є затримані поліцією (відео)

Українська Гельсінська спілка з прав людини вважає вирок Стерненку політично вмотивованим

Депутати Львівщини звернулися на захист одесита Стерненка

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів