США передбачили щонайменше чотири мільйони доларів для військових складів в Україні

10:10 26 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/ukr.embassy.usa

У Вашингтоні відбулося засідання Українсько-Американської робочої групи з питань нерозповсюдження та експортного контролю.

Про це повідомили посольстві України в США, де також розповіли: «Цей захід, який проводиться двічі на рік, почергово у Києві та Вашингтоні, є важливим двостороннім форумом для обговорення взаємодії між державами у сфері міжнародної безпеки, запобігання розповсюдженню зброї масового знищення та засобів її доставки, контролю технологій, чинної санкційної політики у контексті протидії російській агресії.
Посол України в США Валерій Чалий, відкриваючи засідання, відзначив зростаючу довіру між двома країнами, в тому числі в чутливих сферах, та роль Робочої групи у поглибленні відносин стратегічного партнерства між двома державами».

«За підсумками заходу т. в.о. Директора Департаменту міжнародної безпеки МЗС України Руслан Німчинський та Помічник Держсекретаря США з військово-політичних питань Кларк Купер у присутності Посла України в США Валерія Чалого підписали Меморандум про надання Сполученими Штатами допомоги Україні у сфері зберігання боєприпасів, яким передбачається спрямування американською стороною щонайменше чотирьох мільйонів доларів на покращення захищеності військових складів на території України», – поінформували також у посольстві України в США.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів