«Спікер» терористів на Донеччині відкидає мирний план Президента України (відео)

15:18 18 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ria.ru

Про це Денис Пушилін заявив у середу в ефірі російського телеканалу «Дождь».


Відео: ТСН

Самопроголошений «спікер» терористичного угруповання «Донецька народна республіка» Денис Пушилін заявив сьогодні, 18 червня, в ефірі російського телеканалу «Дождь», що він вважає «мирний план» президента України Петра Порошенка безглуздим і популістським. Він також пояснив:

«Ось що виходить: вони припиняють вогонь, ми роззброювали і вони нас беруть беззбройними. Виходячи з його логіки, з логіки Києва це має бути таким чином.

Навряд чи це призведе до конструктиву. Нас цікавить, щоб нашу територію покинули окупанти, які нас зараз планомірно знищують.

У Порошенка нічого з цього не вийде. По-перше, навряд чи у нього щось вийде з цього зробити, потім, ось він зробив чергову заяву, а вогонь буде продовжений.

Таких заяв було багато вже. Київ те, про що він говорить, не виконує, то, що він підписує, він теж не виконує. Навіть негласні домовленості про перемир'я хоча б на великодні свята – він це не виконує».

Як бачимо, самопроголошений «спікер» терористичного угруповання «Донецька народна республіка», яку не визнала незалежною державою жодна країна світу, парадоксально називає окупантами не російських диверсантів, закинутих на схід України, а її військовослужбовців. Перш ніж заявляти таку маячню, цьому бандиту варто зазирнути на сайт посольства Російської Федерації в Україні, й переконатися, що про Донецьку й Луганську області там повідомляється на сторінці «Генеральні консульства Росії в УКРАЇНІ» (прописними виділили ми – «ЩЛ»).

Як інформував «Щоденний Львів», Президент України анонсував одностороннє припинення вогню – щоб бойовики могли роззброїтися.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів