Сотні російських танків стоять вздовж українського кордону, а 34 прямують на Донецьк, – ЗМІ (відео)

16:34 15 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: censor.net.ua

Про це повідомляють у вівторок луганські ЗМІ.


Відео: ТСН

Луганський сайт «Informator.lg.ua» розповідає сьогодні, 15 липня, в повідомленні «Вздовж кордону на півночі області стоять російські танки»:

«По всьому кордону в північних районах області стоять танки РФ. Зокрема, в Марківському районі нарахували більше 300 танків.

Разом з танковими частинами були помічені військові у формі морських піхотинців. За інформацією джерел зі ЗСУ, вздовж кордону стоять морпіхи з Новоросійська. 

Раніше повідомлялося, що 9 липня вздовж кордону з РФ в Міловському районі пройшла колона військової техніки. Російські військові пройшли на північ від селища Чертково і встали табором в районі села Тарасове-Міловське в 3 кілометрах від українського кордону. 

Нагадаємо, що 25 червня Держдума проголосувала за скасування наданого президенту РФ Володимиру Путіну права на використання армії для вторгнення в Україну». 

Натомість «Joinfo.ua» інформує сьогодні, 15 липня, щоу вівторок через Перевальськ з Луганська на Донецьк пройшло дві колони ДНР і ЛНР з військовою технікою і російським екіпажем. Про це розповідають місцеві жителі.

За їх словами, всього в колоні було 34 танка, 34 самохідних артилерійських установок (САУ) і 2 БТР.  Очевидець події зазначив, що такі колони через Перевальськ переходять не вперше.

Всього за останній час проїхало п'ять колон російської бронетехніки. В Україну вони потрапляють через ділянки російсько-українського кордону, які на сьогодні залишаються неприкритими, військова техніка, як правило, без розпізнавальних знаків.

Сьогодні це не єдине пересування військової техніки «ополченской армії». У Єнакієвому днем пройшла колона військової техніки у складі 3 авто з бойовиками, 4 танків і 3 самохідних артилерійських знарядь 2С1 «Гвоздика». 

Також сьогодні близько 7.50 в Луганську була помічена колона військової техніки під прапором Новоросії.  Вночі в 00.18 рухався з боку Росії транспорт бачили в Краснодоні. У колоні була помічена важка техніка і армійські вантажівки».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів