Українська артилерія відповіла вісімнадцятьма вогневими ударами на 36 обстрілів ворога (відео)

20:34 3 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: 20khvylyn.com

У прес-центрі АТО повідомили в середу о 19.57: « Зафіксовано тридцять шість випадків відкриття вогню з боку терористів. Артилерія сил АТО нанесла 18 вогневих ударів для придушення вогневих позицій бойовиків».


Відео: «112 Україна»

У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 3 грудня, о 19.57, такі новини з нав'яної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«Станом на 18.00 ситуація у зоні Антитерористичної операції залишається контрольованою. Зафіксовано тридцять шість випадків відкриття вогню з боку терористів.

Бандити вели вогонь з гармат, танків, мінометів та установок «Град». Спроби невдалих атак були зафіксовані поблизу населених пунктів: Золоте, Станично-Луганське, Донецький, Щастя, Трьохізбенка, Новобахмутовка, Опитноє, Тоненьке, аеропорт Донецьк, Авдіївка, Новокалиново, Богданівка, Міус, Чернухине, Нікішине, Артемове, Кам’янка, Дебальцеве, Виноградне, Талаківка, Ломакине, Водяне, Чермалик та Маріуполь.

За інформацією Спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін в районі Донецького аеропорту, протягом дня домовленості, щодо припинення вогню на 100 відсотків виконані не були. Лунали постріли та вибухи.

Проте, станом на 17 годину обстановка в Донецькому аеропорту була відносно спокійною. Артилерія сил АТО нанесла 18 вогневих ударів для придушення вогневих позицій бойовиків».

Про це повідомляється в середу на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів