Сьогодні українська артилерія тричі відповіла вогневими ударами на 29 обстрілів ворога (відео)

19:35 5 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: cossackland.org.ua

У прес-центр АТО повідомили в п'ятницю: «Захисники нового терміналу аеропорту змусили бандитів відійти, залишаючи на полі бою тіла своїх поплічників. Моральний дух терористів після гідної відсічі наших кіборгів сильно впав».


Відео: «Espreso.tv»

У прес-центр АТО повідомили сьогодні, 5 грудня, такі останні новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«За день, що минув, злочинні елементи з існуючих тільки в хворобливій уяві прихильників «руського міру» республік, намагалися 29 разів розхитати бойові порядки наших військ по усій протяжності фронту. Найбільша активність ворога проявлялась на Донецькому, Луганському та Дебальцевському напрямках.

У зону ураження ворожої артилерії та «Градів» потрапили населені пункти Кримське, Трьохізбенка, Вільхове, Березове, Опитне, Нова Григорівка, Чернухине, Орлово-Іванівка, Міус. Бандити не полишали спроб атакувати наші укріплення в новому терміналі аеропорту Донецьк.

Декілька разів з їхнього боку відкривався вогонь з озброєння танку,автоматичного гранатомету та стрілецької зброї. Один раз терористи спробували сходити в лобову атаку, однак їхнє намагання не увінчалося успіхом.

Захисники нового терміналу аеропорту змусили бандитів відійти, залишаючи на полі бою тіла своїх поплічників. Моральний дух терористів після гідної відсічі наших кіборгів сильно впав.

На маріупольському плацдармі вжито контр диверсійних заходів. Активності ворога в цьому районі за день, що минув не відмічено.

Артилерія сил АТО тричі відкривала вогонь у відповідь на обстріли терористами житлових масивів українських населених пунктів. Повідомлень щодо загибелі мирних мешканців у продовж дня не надходило.

Триває процес підготовки фортифікаційних укріплень та польових таборів українського війська для виконання бойових завдань у зимовий період».

Про це повідомляється в п'ятницю на прес-центрі АТО сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів