Сьогодні терористи обстріляли позиції наших воїнів шість разів (+відео)

18:50 30 грудня 2014 р.

Ситуація в зоні бойових дій станом на 30 грудня

Ситуація в зоні бойових дій станом на 30 грудня
Фото: Інформаційно-аналітичний центр Ради національної безпеки і оборони України

У прес-центрі АТО повідомили також у вівторок: «Наші військові продовжують утримувати свої позиції на лінії розмежування, охороняючи мир та спокій на Донбасі, й всебічно сприяють нормалізації ситуації в регіоні».


Відео: Військове телебачення України

У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 30 грудня, такі останні новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«Сьогодні ситуація в зоні проведення АТО продовжувала бути напруженою. Починаючи з 14 години бойовики незаконних збройних формувань шість разів піддали провокаційним обстрілам позиції українських військових, застосовуючи стрілецьку зброю, міномети та артилерію.

Артилерійський вогонь терористи вели в районах населених пунктів Орлово-Іванівка та Малоорлівка (села в  Шахтарському районі Донеччини. – «ЩЛ»), з мінометів – поблизу Опитного (на Донеччині розташовано два селища з такою назвою – в її Артемівському та Ясинуватський районах. – «ЩЛ»). Зі стрілецької зброї бойовики обстріляли новий термінал аеропорту Донецьк. Зранку в районі Єнакієвого місто обласного значення на Донеччині. – «ЩЛ») був зафіксований проліт БПЛА.

Наші військові продовжують утримувати свої позиції на лінії розмежування, охороняючи мир та спокій на Донбасі, й всебічно сприяють нормалізації ситуації в регіоні. Так, у Старобільську (місто й районний центр. – «ЩЛ») на Луганщині, відбулась координаційна нарада із залученням військовослужбовців.

Одним із головних питань було організація правопорядку у святкові дні. Також представниками військово-цивільного співробітництва вивчають питання щодо відновлення електропостачання на лінії населених пунктів Слов’яносербськ селище міського типу й райцентр на Луганщині. – «ЩЛ») – Кримське село в Новоайдарському районі Луганщини. – «ЩЛ»)».

Про це повідомляється у вівторок на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів