Сьогодні російські окупанти та їх колаборанти обстріляли позиції наших військ на Донбасі 41 раз (відео)

20:00 11 січня 2015 р.

Ситуація в зоні бойових дій станом на 11 січня 2015 року

Ситуація в зоні бойових дій станом на 11 січня 2015 року
Фото: Інформаційно-аналітичний центр Ради національної безпеки і оборони України

У прес-центрі АТО повідомили в неділю: «Станом на 18-ту годину бандити 41 раз обстріляли позиції наших військ».


Відео: Військове телебачення України

У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 11 січня, такі останні новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«Ситуація у зоні проведення антитерористичної операції й надалі ускладнюється. Незаконні збройні формування збільшують кількість та інтенсивність обстрілів позицій наших сил та населених пунктів Донбасу.

Станом на 18-ту годину бандити 41 раз обстріляли позиції наших військ. Бойовики вже декілька днів поспіль відкривають вогонь з важкого озброєння – танків, артилерії, у тому числі «Градів».

Як і раніше, епіцентром напруженості залишається район донецького аеропорту. З мінометів та озброєння танків бандформування протягом дня обстрілювали метеовежу та новий термінал донецького летовища.

З артилерійських систем бойовики відкривали вогонь по нашим позиціям у районі населених пунктів Опитне та по п’ять разів Тоненьке і Водяне (села в Ясинуватському районі Донеччини. – «ЩЛ»). Крім того, незаконні збройні формування двічі обстріляли з реактивної системи залпового вогню «Град» та мінометів населені пункти Піски (селище в Ясинуватському районі Донеччини. – «ЩЛ») й Опитне, а з протитанкових керованих ракет – Гранітне (таку назву мають села в двох районах Донеччини – Володарському й Тельманівському. – «ЩЛ»). Із мінометів також було обстріляно населені пункти Авдіївка  (місто обласного підпорядковання на Донеччині. – «ЩЛ») і Гранітне.

На інших напрямках з гранатометів та мінометів було обстріляно населені пункти Золоте (місто в Попаснянському районі Луганщини. – «ЩЛ»), Мирне (на Донбасі таку назву селище міського типу у Волноваський районі Донеччини й Краснодонському –Луганщини. – «ЩЛ»), Орлово-Іванівка (село в Шахтарському районі Донеччини. – «ЩЛ»), Нікішине  (село в  Шахтарському районі Донеччини. – ЩЛ»), Кримське (на Донеччині таку назву має селище, підпорядковане Дзержинській міськрад, а на Луганщині – село в Слов'яносербський районі. – ЩЛ»), Рідкодуб  (таку назву мають два населені пункти на Донеччині – селище, підпорядковане міськраді Єнакієвого, й село в Краснолиманському районі. – «ЩЛ»), тричі Чермалик (село в  в Тельманівському районі Донеччини. – ЩЛ») та околиці Чорнухиного (селище міського типу в Попаснянському районі Луганщини. – ЩЛ»). Поблизу Кряківки (село в Новоайдарському районі Луганщини. – «ЩЛ») наші позиції було обстріляно з озброєння танка. А у районі населеного пункту Нікішиного (село в  Шахтарському районі Донеччини. – ЩЛ») «працював» снайпер.

Варто зазначити, що незаконні збройні формування продовжують руйнувати інфраструктуру стратегічних та важливих об’єктів Донбасу. Зокрема, минулої ночі під обстріл бойовиків потрапила ТЕЦ у місті Щастя (місто в Новоайдарському районі. – «ЩЛ»). Террористи нехтують тим, що, у разі зупинки цієї ТЕЦ, без електропостачання залишиться велика кількість цивільного населення по обидва боки лінії розмежування».

Про це повідомляється в неділю на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook» та в дайжесті новин, оприлюдненому речником АТО Леонідом Матюхіним в ефірі Військового телебачення України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів