Сьогодні рашисти 13 разів порушили на Донбасі «режим тиші» (відео)

19:32 9 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: telegraf.com.ua

У прес-центрі АТО повідомили у вівторок: «Упродовж дня бандити, виконуючи накази своїх ватажків, здійснили 13 обстрілів позицій сил АТО та населених пунктів на Луганському, Донецькому та Дебальцевському напрямках».


Відео: Військове телебачення України

У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 9 грудня, такі останні новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни:

«Сьогоднішній день став знаковим у плані демонстрації прагнень сторін щодо досягнення миру. За інформацією штабу АТО, упродовж дня бандити, виконуючи накази своїх ватажків, здійснили 13 обстрілів позицій сил АТО та населених пунктів на Луганському, Донецькому та Дебальцевському напрямках.

Бойовики, не маючи уявлення про принципи дотримання будь-яких домовленостей, застосували стрілецьку зброю, міномети та артилерію, озброєння танку по населених пунктах Станиця Луганська, Кримське, Сокольники , Миколаївка, Мар'їнка, Рідкодуб, Майорск, Нікішине, Шуми. Українські воїни маючи честь та витримку, вогню у відповідь не відкривали.

Натомість, один з ватажків самопроголошених територіальних утворень, такий-собі Алєксандр Пушилін, користуючись підказками, заздалегідь написаними проплаченими пропагандистами, розвів «кісєльовщину» про нібито порушення режиму «тиші» збоку української армії. Із заяв цього псевдогуру можна зрозуміти, що він перебував в звичному для себе стані штучно розширеної свідомості.

Він явно поспішив, і цією заздалегідь від режисованою риторикою сам себе пошив у дурні. Оскільки на весь світ «роздзвонив» про обстріл міжнародного аеропорту «Донецьк» самими військовими сил АТО.

ПОВІДОМЛЯЄМО! В донецькому аеропорту зафіксовано два обстріли із стрілецької зброї нового терміналу зі сторони Спартака. Тобто, з території, тимчасово контрольованої терористами.

Щойно надійшла інформація про те, що в районі Маріуполя знову зафіксовано активність ворожих безпілотників. Слід наголосити, що надмірна цікавість може бути згубною. Адже сили АТО мають широкий спектр засобів для боротьби з розвідувальною авіатехнікою агресорів».

Про це повідомляється у вівторок на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів