Раптово помер міський голова Яворова на Львівщині Степан Венгерак

12:12 3 грудня 2014 р.

Міський голова Яворова Степан Венгерак на цій світлині зліва

Міський голова Яворова Степан Венгерак на цій світлині зліва
Фото: zik.ua

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі обласної ради, сьогодні, 3 грудня, раптово перестало битись серце міського голови Яворова Степана Венгерака.

У прес-службі обласної ради повідомили в середу «Щоденному Львову», що сьогодні, 3 грудня, раптово помер міський голова Яворова Степан Венгерак. Дослівно ж у повідомленні зазначено:

«Голова Львівської обласної ради Петро Колодій, його заступник Валерій П'ятак, а також депутати Львівської обласної ради висловлюють щирі співчуття рідним і близьким міського голови м. Яворів Степана Венгерака з приводу його смерті. «Смерть принесла непоправне горе у родину Степана Венгерака. Сьогодні осиротіла сім’я, друзі втратили вірного товариша, а колектив – мудрого і відповідального керівника. Розуміємо, що нічим не виміряти біль від великої втрати і ніщо не в змозі пом’якшити її гіркоту. Однак світла пам’ять про Степана Венгерака збережеться в серцях усіх тих, кому пощастило знати особисто, приятелювати і працювати з ним», – зазначив Петро Колодій.

Серце Степана Венгерака раптово перестало битись сьогодні, 3 грудня. Прощання з померлим та похорон відбудеться 4 грудня 2014 року в храмі святого Юра м. Яворів о 13.30».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів