Сьогодні позиції українських військових на Донбасі були обстріляни 12 разів (відео)

19:54 29 грудня 2014 р.

Ситуація в зоні бойових дій станом на 29 грудня

Ситуація в зоні бойових дій станом на 29 грудня
Фото: Інформаційно-аналітичний центр Ради національної безпеки і оборони України

У прес-центр АТО повідомили в понеділок, що найгарячіше було у Пісках – селі, яке знаходиться поряд з Донецьким аеропортом.


Відео: Військове телебачення України

У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 29 грудня, такі останні новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«Після відносно спокійної неділі, понеділок в зоні проведення АТО був досить напруженим. Починаючи зі 7-ї ранку, бойовики незаконних збройних формувань 12 разів обстрілювали позиції українських військових, застосовуючи стрілецьку зброю, міномети та артилерію. 

Найгарячіше було у Пісках – селі, яке знаходиться поряд з Донецьким аеропортом (у Ясинуватському районі Донеччини. – «ЩЛ»). Терористи чотири рази відкривали вогонь з мінометів та автоматичних гранатометів. 

Після цього бойовики пішли у бій. В результаті перестрілки противник втратив вбитими 14 осіб, ще один нападник був взятий у полон.

Із нашої сторони загинуло троє військовослужбовців. А вже за три години терористи знову обстріляли українських військових з гранатометів, мінометів та озброєння танку.

Окрім Пісків, провокаційних обстрілів зазнали позиції наших військових в районах н.п. Гнутово (село, підпорядковане Іллічівській райраді міста Маріуполь. – «ЩЛ»), Гранітне (на Донеччині розташовано два села з такою назвою – у Володарському й Тельманівському районах. – «ЩЛ»), Кам’янка (на Донеччині села з такою назваою розташовані і Добропільському,  Старобешівському й Тельманівському районах, на Луганщині – в Лутугинському,  Новопсковському, Перевальський та Старобільському. – «ЩЛ»), Малоорлівка, Нікішине (обидва села – в Шахтарському районі Донеччини. – «ЩЛ») та Новоласпа (село в Тельманівському районі Донецької області. – «ЩЛ»).  О 14 годині в районі н.п. Кремінна (місто й райцентр. – «ЩЛ») на Луганщині був зафіксований проліт БПЛА. 

Загалом же наші військові продовжують утримувати свої позиції на лінії розмежування, охороняючи мир та спокій на Донбасі, й всебічно сприяють нормалізації ситуації в регіоні. У Дебальцевому (місто обласного значення на Донеччині. – «ЩЛ») військовослужбовці Збройних Сил відгукнулись на прохання медиків станції швидкої медичної допомоги та передали їм понад тону різноманітних продуктів харчування.

А в районному центрі Новоайдар, що на Луганщині, в рамках акції «Подаруй радість дітям Сходу», військові завітали до дитячих садків «Сонечко» та «Суржанський». Напередодні Нового Року українські воїни привезли для малечі м’які іграшки, книжки, солодощі, а також продукти харчування».

Про це повідомляється на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів