Сьогодні позиції українських військ були обстріляні російсько-терористичними 15 разів (відео)

19:48 31 грудня 2014 р.

Ситуація в зоні бойових дій станом на 31 грудня

Ситуація в зоні бойових дій станом на 31 грудня
Фото: Інформаційно-аналітичний центр Ради національної безпеки і оборони України

У прес-центрі АТО повідомили також у середу: «Найбільш інтенсивні обстріли відбулися в районі донецького аеропорту та його околицях».


Відео: Військове телебачення України

 У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 31 грудня, такі останні новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«День напередодні Нового року у зоні АТО видався неспокійним. Розпочинаючи зі шостої години ранку і до 18.00 незаконні збройні формування 15 разів обстрілювали позиції українських військових, використовуючи стрілецьку зброю, гранатомети, міномети та артилерію.

Найбільш інтенсивні обстріли відбулися в районі донецького аеропорту та його околицях. Тут у день двічі «працювали» снайпери: поблизу диспетчерської вежі та в селі Піски (селище в Ясинуватському районі Донеччини. – «ЩЛ»). 

Крім того, бойовики з гранатометів і мінометів тричі обстрілювали донецький аеропорт, а із стрілецької зброї – Піски. Впродовж дня незаконні збройні формування п’ять разі відкривали артилерійський вогонь по позиціям наших військ.

З артилерійських систем бойовики обстріляли населені пункти Орлово-Іванівку (село в Шахтарському районі Донеччини. – «ЩЛ»), Ольховатку (селище міського типу в в Артемівському районі Донеччини. – «ЩЛ»), Гранітне (на Донеччині розташовано два села з такою назвою – у Володарському й Тельманівському районах. – «ЩЛ»), Водяне (на Донеччині розташовано три села з такою назвою – в Мар'їнському, Новоазовському та Ясинуватському районі. – «ЩЛ») та околиці Оленівки (на Донеччині таку назву мають два селища міського типу – у Волноваському районі та в підпорядкуванні

Єнакієвської міськради. – «ЩЛ»). Також із стрілецької зброї було обстріляно Авдіївку (місто обласного значення на Донеччині. – «ЩЛ») та Новоселівку (на Донеччині таку назву мають назву селище міського типу в Краснолиманському районі та села в Артемівському, Волноваському, Старобешівському та Ясинуватському районах, ще два підпорядковані Єнакієвській і Макіївська міськрадам. – «ЩЛ»), а з мінометів – Гнутово (селище міського типу Донецької області, підпорядковане Іллічівській райраді міста Маріуполь. – «ЩЛ»).

Варто зазначити, що протягом дня чотири рази було зафіксовано прольоти безпілотних літальних апаратів – двічі у небі поблизу Маріуполя та двічі на Луганському напрямку над Червоним Жовтнем (на Луганщині таку назву мають два села – в Антрацитівському й Станично-Луганському районах. – «ЩЛ») і Старим Айдаром (село в Станичо-Луганському районі. – «ЩЛ»).

Про це повідомляється сьогодні, 31 грудня, на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів