Сьогодні на схід України вирушили 63 бійці зведеного загону правоохоронців Львівщини

13:17 6 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

Як повідомили в п’ятницю у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, сьогодні, 6 березня, у порядку ротації на схід України відправились 63 бійці зведеного загону працівників ОВС Львівщини.

Сьогодні, 6 березня, у порядку ротації на схід України відправились 63 бійці зведеного загону працівників ОВС Львівщини. Про це повідомили в п’ятницю в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС, конкретизуючи при цьому:

«У зоні проведення АТО вони замінять своїх товаришів, котрі невдовзі повернуться до Львова на відпочинок. Бійців проводжали начальник ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія, його заступники полковник міліції Руслан Домніцак та полковник міліції Сергій Зюбаненко, начальник Управління громадської безпеки ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Андрій Гребенюк, рідні, близькі та друзі. Зокрема, Дмитро Загарія сказав на прощання бійцям:

«Це не перша ваша ротація. Ви всі вже досвідчені бійці і репутація львівських правоохоронців на сході України дуже хороша. Тому несіть службу гідно, пам’ятайте про присягу і, головне, повертайтесь додому живими та здоровими».

До складу зведеного загону увійшли працівники усіх служб та підрозділів ОВС Львівщини. Андрій Гребенюк розповів також: «Це працівники райвідділів міліції, дільничні інспектори, працівники спецпідрозділів та інші. Цього разу бійці везуть з собою польову кухню, матимуть можливість готувати собі гарячу їжу».

У зоні проведення АТО правоохоронці виконуватимуть завдання по охороні громадського порядку, об’єктів життєзабезпечення населених пунктів, несуть службу на блокпостах та виконують інші завдання командування».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів