Сьогодні на Львівщині стартують військові навчання наших національних гвардійців і десантників зі США (відео)

09:15 20 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: wartime.org.ua

У понеділок у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного неподалік селища Старичі в Яворівському районі відбудеться відкриття українсько-американських командно-штабних навчань із залученням військ «Фіарлес Гардіан – 2015».

Інформаційна агенція УНІАН нагадала сьогодні, 20 квітня, вранці:

«У понеділок, 20 квітня, на Львівщині відбудеться церемонія відкриття українсько-американських командно-штабних навчань із залученням військ «Фіарлес Гардіан – 2015». Як повідомляє прес-служба Міністерства оборони України, церемонія відбудеться в Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного (селище Старичі, Яворівський район, Львівська область).

Нагадаємо, у спільних навчаннях-тренінгах візьмуть участь 290 американських десантників 173-ї повітряно-десантної бригади армії США і бойові підрозділи Нацгвардії України.  За словами міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, тренінги будутьпроходити за участю 900 бійців Нацгвардії.

«Три потоки з 300 нацгвардійців. Три потоки по вісім тижнів. Потім спільні навчання», – пояснив міністр. Планується, що в навчаннях візьмуть участь підрозділи Нацгвардії «Азов», «Батальйон імені Кульчицького», «Ягуар», «Омега» і інші частини з Києва, Харкова, Запоріжжя, Одеси, Львова, Івано-Франківська та Вінниці.

Американські інструктори навчатимуть українських військових організовувати оборону, виявляти позиції бойовиків, надавати медичну допомогу і реагувати на обстріл. Як повідомляв УНІАН, 17 квітня десантники 173-ї бригади армії США прибули в Україну для навчання українських військовослужбовців».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів