Сьогодні на Донбасі загинув один український військовий і поранено дев’ятьох (відео)

19:30 18 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: top.thepo.st

У прес-центр АТО повідомили в вівторок: «Упродовж дня терористи здійснили 28 обстрілів позицій українських військ».


Відео: «5 канал»

У прес-центр АТО повідомили повідомили сьогодні, 18 листопада:

«Упродовж дня терористи здійснили 28 обстрілів позицій українських військ. Станом на 18.00 18 листопада 2014 року найбільшим джерелом напруження став район Аеропорту «Донецьк», а також східні і південно-східні околиці населеного пункту Авдіївка. 

Підрозділи сил АТО, які упродовж тривалого часу забезпечують оборону стратегічних об’єктів та опорних пунктів в цьому районі піддавалися терористичним атакам тринадцять разів. Бойовики відкривали вогонь по наших позиціях з використанням стрілецької зброї, артилерії та мінометів. В районі аеропорту зафіксовано також одне бойове зіткнення наших військ та бойовиків.

Вели мінометні обстріли наших підрозділів в Малоорлівці, Троїцьке та Чорнухіно. З РСЗВ БМ-21 «Град» обстріляли населений пункт Нікішино.

На Луганщині під обстріли бандитів потрапили наші блокпости, опорні та спостережні пункти поблизу Станічно-Луганське, Трьохізбенка, Сокільники За добу загинув один і отримали поранення дев᾽ятеро військовослужбовців.

Артилерія Сили АТО наносила точкові вогневі удари, спрямовані на знищення вогневих точок бойовиків. Виконано 5 вогневих завдань по місцях скупчення бойовиків».

Про це повідомляється у вівторок на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів