Штаб ВМС України у Севастополі готується відбити нічний штурм (відео)

22:58 4 березня 2014 р.

Фото до новини

«Туристи Путіна» зі собаками оточили в цьому місті у вівторок ще й управління СБУ.


Відео: ТСН.ua

Джерело інформагентції «Інтерфакс-Україна» в штабі командування ВМС Збройних Сил України повідомляє, що його блокаду російськими військовими та їхніми цивільними помічниками посилено, й наголосило: «У зв'язку з тим, що представників медичної служби не пропустили в штаб ВМС, реанімобіль військової медичної служби на випадок надання екстреної допомоги довелося розташувати за межами території штабу».

Для повної блокади пікетники забарикадували піддонами й покришками ворота поруч із КПП штабу ВМСУ в Севастополі. Українські військові з нього повідомляють «Українській правді», що за їхніми даними, цієї ночі очікується штурм Штабу ВМС України в Севастополі.

У штабі побоюються, що люди, переодягнені у форму військово-морських сил України, влаштують якісь провокації. На момент надходження повідомлення, з боку Солов'ївських складів біля штабу флоту стоять люди в масках – російські військові, перекрили проїзд, так само там скупчення машин військових і людей, передбачається, що переодягнені провокатори вийдуть звідти.

Натомість керівник Центру військово-політичних досліджень інформує у вівторок на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»

«Російські «антифашисти» взяли на озброєння фашистські методи. Нововведення в провокаціях проти українських силовиків у Криму – за даними «Інформаційного Опору », вслід за штабом ВМС України «туристи Путіна» оточили будівлю  Севастопольського Управління СБУ.

Однак, окрім звичайного «арсеналу», у них також собаки. Що  російські «тітушкі» хочуть цим сказати – незрозуміло. Створюється враження , що їм дуже імпонує образ есесівців зі собаками.

За «тітушками» – шеренги озброєних російських солдатів. Вони погрожують співробітникам спецслужб, які забарикадувалися, й закликають їх здатися».

Як інформував «Щоденний Львів», до Севастополя прибули 30 автобусів з озброєними російськими «тітушками».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів