Щастя обіцяють не віддавати ворогу три бригади ЗСУ й стільки ж батальйонів НГУ, серед яких – «Львівщина» (відео)

23:32 2 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: «Телевізійна служба новин» каналу «1+1»

Зокрема рубежі на Луганщині знову тримають десантники героїчної 80-ї окремої аеромобільної бригади зі Львова.


Відео: «Телевізійна служба новин» каналу «1+1»

«Чутки про вихід українських формувань з міста пояснюються перекиданням окремих Українські військові та добровольчі батальйони не залишали Щастя та продовжують тримати рубежі на Луганщині», – повідомила сьогодні, 2 лютого, кореспондент «Телевізійної служби новин» каналу «1+1» Наталя Нагорна, конкретизуючи при цьому:

«Лінія фронту не змінилася, склад бригад та батальйонів також залишився незмінним. Станично-Луганський район, де знаходиться Щастя, тримають 92-а бригада (окрема механізована Чугуєво-Ропшинська з Харківщини. – «ЩЛ»), 17 танкова бригада (окрема гвардійська з Кривого Рогу на Дніпропетровщині. – «ЩЛ»), 80-та бригада (окрема аеромобільна зі Львова. – «ЩЛ») та сили Национальної гвардії України: батальйони «Чернігівщина», «Львівщина», «Айдар» та «Золоті ворота».

«92-га стояла, стоїть і стоятиме. Повністю наш Станично-Луганський район від Трьохізбенки до Станиці Луганської. Ми надаємо максимальну допомогу для евакуація місцевих мешканців. Учора виїхало ще близько 10 родин», – повідомив заступник командира 92-ої окремої механізованої бригади Олександр Васильковський.

Спростовують повідомлення про відхід і бійці з батальйону «Золоті Ворота». Вони тримають виїзд із Щастя в бік Луганська.

Кажуть, навпаки, батальйон отримав підсилення, а про відступ ніхто й не думає. «Мій дім там, 16 кілометрів, куди мені йти? Я маю повернути свій дім», – сказав один із бійців батальйону «Золоті ворота».

Наразі Щастя є чи не найгарячішою точною Луганщини. Місто обстрілюють із «Градів» і мінометів.

Бої тривають також навколо Новотошківського, Трьохізбенки та Станиці Луганської. Як уже повідомлялося, місто Щастя спорожніло на дві третини».

Про це інформують у понеділок на сайті «Телевізійної служби новин» каналу «1+1».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів