Шахтарі з Антрациту на Луганщині відмовилися воювати на боці терористів, – РНБО (відео)

14:29 19 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: comments.ua

Про це повідомив у четвер речник інформаційного центру Ради національної безпеки і оборони Володимир Чеповий.


Відео: 5 канал

Як передає сьогодні, 19 червня, кореспондент УНІАН, речник інформаційного центру Ради національної безпеки і оборони Володимир Чеповий повідомив у четвер на брифінгу: «В місті Антрацит до центрального входу шахти «Комсомольська» прибули озброєні особи у формі казаків РФ та заблокували автобус із від’їжджаючими зі зміни шахтарями. Бойовики намагалися примусити шахтарів заявити про перехід на сторону так званої «Луганської народної республіки, отримати зброю та прямувати до села Дьякове Луганської області для протидії силам АТО. Шахтарі відповіли категоричною відмовою».

Володимир Чеповий повідомив також: «Бойовики самопроголошених «ДНР» та «ЛНР» мають намір активізувати диверсійні методи діяльності. В цьому контексті вони приділяють особливу увагу підготовці до проведення терористичних актів на території України, зокрема на об’єктах життєзабезпечення, громадських та житлових будівлях».

Орім того, Чеповий зазначив, що сепаратистами готуються нові інформаційні кампанії, спрямовані на розпалювання ворожнечі між населенням сходу і заходу України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів