Севастопольська бригада тактичної авіації продовжує тримати оборону

18:14 3 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: radiosvoboda.org

Про це повідомив у понеділок керівник медіа-центру Міноборони України в Криму Владислав Селезньов.

За його словами, у Бельбеку біля КПП Севастопольської бригади тактичної авіації близькі українським військовим льотчикам і небайдужі люди змогли відстояти частину від російських автоматників. Селезньов повідомляє також:

«Разом ми сила! У ці хвилини, а також протягом минулих декількох годин живим щитом у КПП Севастопольської бригади тактичної авіації (це в селищі Любимівка під Севастополем) стоять рідні, близькі й просто небайдужі люди на підтримку військових льотчиків. Тут багато журналістів. 1,5 години тому приїхала вантажівка з російськими автоматниками, які приїхали поцікавилися, яке рішення прийняли авіатори й коли вони здадуться на милість нової кримської влади. Авіатори відмовилися прийняти умови незваних «гостей», і ті з криками «ну ми вам ще дамо й покажемо» вийшли».

За словами Селезньова, завершилася зустріч екс-командувача Дениса Березовського, який перейшов на сторону Росії, та підконтрольного Росії самопроголошеного прем’єра Аксьонова з морськими піхотинцями. Керівник медіа-центру Міноборони України в Криму повідомив про неї: «Командування 1 обмп на чолі із Дмитром Делятицьким провело переговори з вищевказаними особами. Дослівно «висловили презирство Березовському, не піддалися на його підлі угоди приєднатися до його армії Криму».

Про це повідомляє сьогодні, 3 березня, «Українська правда»

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів