Серед захисників аеропорту Донецька багато поранених у результаті підриву частини перекриттів (+відео)

18:18 19 січня 2015 р.

Аеропорт Донецька з висоти пташиного польоту

Аеропорт Донецька з висоти пташиного польоту
Фото: Reuters

Радник Президента України Юрій Бірюков повідомив у понеділок про ситуацію на головному летовищі Донеччини: «Частина перекриттів другого поверху нового терміналу звалилася – була підірвана сепаратистами. Уламки впали, в тому числі, і на бійців. Багато поранених».


Відео: «5 канал»

Радник Президента України Юрій Бірюков повідомив сьогодні, 19 січня, про ситуацію на аеропорту Донецька:

«Погані новини. Частина перекриттів другого поверху нового терміналу звалилася – була підірвана сепаратистами. Уламки впали, в тому числі, і на бійців. Багато поранених.

Хороші новини. Допомога, значна – вже почала рух. Надія з'явилася.

Помилок генералітетом зроблено багато, але більша частина з них – банальне планування «на папері», без урахування реалій. У нас на папері БТРи-70 добре їздять, у нас на папері батальйони укомплектовані повністю, у нас на папері немає п'яниць і боягузів. А от у житті...

У житті командиру батальйону довелося сьогодні вночі сідати поруч з водієм БТЛБ (багатоцільовий транспортер (тягач) легкий броньований. – «ЩЛ») – це був єдиний варіант змусити водія виконати наказ. Але у нас катастрофічно не вистачає рішучих командирів. А ще більша нестача – в сміливих механіка-водія».

Юрій Бірюков написав це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів