Серед терористів у Лисичанську на Луганщині – тотальне дезертирство, – джерело

00:58 23 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ТСН

Як повідомив луганському інтернет-виданню «Informator.lg.ua» його наближений до місцевих бойовиків співрозмовник, серед лисичанських терористів майже не залишилося місцевих ідейних.

Луганське інтернет-видання «Informator.lg.ua» цитує в повідомленні «В Лисичанську ідейних до місцевих майже не залишилося, – джерело»:

«Серед «ополченців» Лисичанська спостерігається тотальне дезертирство. Про це нашому корреспонденту повідомило джерело, наближене до місцевих бойовиків.

«Якщо раніше наші лідери вивозили до Росії дружин і дітей, то тепер самі починають втікати. Зараз з тих, хто ще місяць тому агітував нас ставати до лав бойовиків, практично нікого не залишилося. Вони або в Криму, або в Росії», – заявив співрозмовник. За його словами, в даний момент в лавах лисичанського «ополчення» залишаються або російські найманці, або ті, хто не має фінансової можливості виїхати. 

Принагідно «Informator.lg.ua» нагадує своє повідомлення «У середовищі лисичанських «ополченців» почалися дезертирства»:

«У Лисичанськ зі Слов'янська повернулася група молодих людей, у минулому – солдати «ополчення». 

За їх розповіддю, вони були призваніі в «армію Мозгового» в Лисичанську.

Пройшли тижневу вишкіл. Після чого їх повезли в Слов'янськ.

У першому ж бою лисичани потрапили під обстріл і вирішили своїм ходом повернутися на малу батьківщину. Зараз втікачі ховаються по домівках».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів