СБУ перешкодила збройному захопленню влади на Луганщині (відео)

18:08 5 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: pravda.com.ua

Як повідомляє в суботу Служба безпеки України, нею затримано та роззброєно там чисельну глибоко законспіровану диверсійну групу.


Відео: ТСН.ua

Служба безпеки України інформує сьогодні, 5 квітня, в повідомленні «СБУ не допустила збройного захоплення влади в Луганській області»:

«Служба безпеки України в Луганській області затримала та роззброїла чисельну глибоко законспіровану диверсійну групу. Група зловмисників планувала 10 квітня здійснити збройне захоплення влади в Луганській області із залякуванням мирного населення та застосуванням зброї і вибухівки.

За результатами масштабної спецоперації СБУ затримала 15 активних учасників диверсійної групи, вилучено 300 автоматів, 1 протитанковий гранатомет, велику кількість гранат, 5 пістолетів, пляшки з запалювальною сумішшю, значну кількість гладкоствольної та холодної зброї. У взаємодії із прокуратурою Луганської області розпочато кримінальне провадження за ознаками злочинів передбачених статтями 113 (диверсія), 111 (державна зрада). Тривають затримання та обшуки в місті Луганську та семи районах області».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів