Сайт Путіна не повідомив про сьогоднішню зустріч з Януковичем

17:54 9 листопада 2013 р.

Фото до новини

Президент України Віктор Янукович сьогодні здійснює робочий візит до Російської Федерації, під час якого проведе зустріч з Президентом РФ Владіміром Путіним. Про це йдеться у повідомленні прес-служби президента України. А на офіційному сайті президента Росії про його сьогоднішню зустріч з Януковичем немає ані слова.

"Сторони обговорять питання торгівельно-економічних відносин України та Росії напередодні саміту "Східного партнерства", який відбудеться наприкінці листопада у Вільнюсі", - зазначено у повідомленні прес-служби президента України.

Нагадаємо,що 27 жовтня президенти України та Росії провели неформальну зустріч у Сочі, про тему якої офіційно не було поширено ніякої інформації.  А 25 жовтня у Мінську відбулось засідання Ради глав держав СНД.

Янукович у Білорусі заявив, що вважає неправильними розмови про необхідність вибору України між напрямами інтеграції.

А ось Путін наголосив: приєднання України до Митного союзу в разі підписання нею угоди про асоціацію з ЄС неможливе.

Президент і Уряд докладають максимум зусиль для відновлення товарообороту з Російською Федерацією. Про це заявив сьогодні прем’єр-міністр Микола Азаров в Донецьку. Він нагадав, що за останні 10 місяців поточного року товарообіг між Україною і РФ скоротився на чверть. «Відновлення товарообігу - це ключова для нас проблема, і президент, і уряд докладають максимум зусиль для того, щоб знайти шляхи її вирішення», - зазначив прем’єр-міністр.

Азаров підкреслив, що заходи, які вживав уряд щодо диверсифікації вітчизняного експорту, мають довготерміновий характер. «Вони не можуть бути реалізовані в короткостроковій перспективі», - сказав Микола Азаров.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів