Сайт Львівської облдержадміністрації не належить до найкращих, - Держкомтелерадіо

13:29 7 липня 2020 р.

Фото до новини

Держкомтелерадіо оприлюднив результати моніторингу веб-сайтів органів виконавчої влади.

Держкомтелерадіо провів моніторинг інформаційного наповнення у першому півріччі 2020 року офіційних веб-сайтів центральних та місцевих органів виконавчої влади.
Загалом проаналізовано 65 веб-сайтів центральних органів виконавчої влади (18 міністерств і 47 інших ЦОВВ), а також 25 офіційних веб-сайтів місцевих органів виконавчої влади (24 обласних та Київської міської державних адміністрацій).

Найкращими серед центральних органів виконавчої влади визначено офіційні веб- сайти Державної служби фінансового моніторингу України, Адміністрації Державної прикордонної служби України та Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками.

Серед місцевих органів виконавчої влади лідерами рейтингу стали офіційні веб-сайти Дніпропетровської, Івано-Франківської, Хмельницької, Волинської, Закарпатської, Рівненської, Херсонської обласних державних адміністрацій.

Станом на 23.06.2020 повністю виконали вимоги нормативно-правових актів щодо забезпечення доступності інформації для користувачів з порушеннями зору та слуху 67,69 % центральних органів виконавчої влади та 84 % місцевих органів виконавчої
влади.

Часткову адаптацію власних веб-сайтів до потреб осіб з порушеннями зору та слуху здійснили 6,15 % центральних органів виконавчої влади.

Протягом жовтня – грудня 2020 року Держкомтелерадіо проведе черговий моніторинг інформаційного наповнення офіційних веб-сайтів органів виконавчої влади та оприлюднить його результати на початку 2021 року.

Про це повідомив Держкомтелерадіо.
 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів