Сайт Львівської облдержадміністрації ще не має максимальної прозорості

14:40 11 січня 2020 р.

Фото до новини

Держкомтелерадіо оприлюднив результати моніторингу офіційних веб-сайтів центральних та місцевих органів виконавчої влади.

Держкомтелерадіо провів моніторинг інформаційного наповнення у другому півріччі 2019 року офіційних веб-сайтів центральних та місцевих органів виконавчої влади. Загалом проаналізовано 61 веб-сайт центральних органів виконавчої влади (15 міністерств і 46 інших ЦОВВ), а також 25 офіційних веб-сайтів місцевих органів виконавчої влади (24 обласних та Київської міської державних адміністрацій). 

На час проведення моніторингу відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 02.09.2019 № 829 «Деякі питання оптимізації системи центральних органів виконавчої влади» низку міністерств було перейменовано, реорганізовано, утворено та ліквідовано. Тому веб-сайти багатьох міністерств перебували на стадії розробки та наповнення інформацією.

Водночас до цього часу не створено сайт Державної митної служби України, внаслідок цього відсутні канали комунікації та контролю громадськості за діяльністю Держмитслужби.

Не мають власних сайтів Державна соціальна служба України та Державне агентство інфраструктурних проектів України.

Максимальний показник інформаційної прозорості (100/%) мають веб-сайти Адміністрації Державної прикордонної служби України та Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками, а серед місцевих органів влади - веб-сайти Дніпропетровської, Івано-Франківської, Хмельницької, Волинської, Закарпатської, Рівненської, Херсонської обласних держадміністрацій.

Про це повідомила прес-служба Держкомтелерадіо.

Упродовж квітня–червня  2020 року Держкомтелерадіо проведе черговий моніторинг інформаційного наповнення офіційних веб-сайтів органів виконавчої та оприлюднить його результати на початку липня 2020 року.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів