Міський голова Львова відмовився від посади першого віце-прем'єра (відео)

14:15 1 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Роман Балук/ZIK

Міський голова Львова Андрій Садовий залишається працювати на своїй посаді у Львові. На пост першого віце-прем'єра він пропонує розглянути кандидатуру Наталії Яресько. Про це сьогодні на брифінгу розповів Андрій Садовий, міський голова Львова, інформує прес-служба ЛМР.


Відео: Львівська міська рада

«Після виборів в мене одразу була розмова з Президентом України в присутності пана Арсенія Яценюка, де я їм пояснив неможливість сьогодні прийняти пропозицію на роботу в уряді. Є агресивно налаштована більшість в міській раді, і я не маю права сьогодні покинути місто. Це було би безвідповідально для громади міста Львова.

Натомість я пропоную і пану Президенту, і пану Прем’єру розглянути пропозицію призначення на цю посаду пані Наталію Яресько - керівника «Horizon Capital». Це є велика структура. Вона - людина відома в фінансових колах України та світу. Я думаю, що це би значно підсилило економічний блок, який саме сьогодні має бути домінуючим. Якщо пропозиція по її призначенню буде прийнята, то вона вже мала б дати пропозицію по кандидатурах міністра фінансів та економіки. Це по-європейськи.

А з моєї сторони було би безвідповідально покинути місто в такий непростий час», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів