Садовий на камеру працює з помилками

22:10 4 жовтня 2013 р.

Хто оплачує щотижневі відеозвернення міського голови Львова до телеглядачів - мер чи платники податків?

Міський голова Львова Андрій Садовий: відеозвернення до львів'ян 4 жовтня.
Відео: Львівська міська рада.

Кілька хвилин тому на телеканалі ZIK було показано чергове тижневе відеозвернення міського голови Львова Андрія Садового до всіх, хто його дивиться.

Садовий сказав, що з приводу санкцій FIFA "...мав неодноразові телефонні розмови з віце-президентом UEFA Григорієм Суркісем". Міський голова нагадав, розповідаючи про міліцейське розслідування поведінки уболівальників, що "на стадіоні знаходиться 200 відеокамер - зараз переглядають усі записи". 

Оцінив міський голова також конфліктну ситуацію 2 жовтня: "В середу ранком до 9 години не виїхали на роботу водії електротранспорту....ми детально розберемось у цій ситуації, щоб більше таких прецендентів у Львові не було".

Правильно треба казати: Суркісом, розміщені (встановлені), вранці, з'ясуємо, прецедентів

Багатьох мешканців Львова цікавить також, чиїм коштом оплачені відеозвернення міського голови на телебаченні - з власної кишені чи з грошей, передбачених на промоцію Львова. Окрім, звісно, телеканалу "24", який належить дружині Андрія Садового.

Цікаво, що на сайті Львівської міської ради двох із п'яти очевидних мовних помилок у текстах відеозвернення міського голови немає: прес-служба не писала для нього ані "ранком", ані "прецендентів".

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів