Розвідка США зауважила беззаперечні докази стягування військ Росії до кордону України

15:32 8 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: 5 канал

Посол США в ОБСЄ Деніел Баєр заявив, що поблизу нього дислоковані десятки тисяч солдатів.

Посол США в ОБСЄ Деніел Баєр запевняє сьогодні, 8 квітня, – американська розвідка має беззаперечні докази того, що російські військові перебувають поза межами звичайного розташування чи гарнізонів. А деякі американські ЗМІ на доказ цього наводять фотографії з супутника.

Відтак США вкотре закликали Росію зменшити напруження в регіоні. Москві закидають головну роль у кризі в Україні. Білий дім упевнений – її можна розв'язати шляхом переговорів. Про це повідомляє у вівторок «5 канал».

Натомість колишній перший заступник начальника Генерального штабу Збройних Сил України, адмірал Ігор Кабаненко, інформує сьогодні, 8 квітня, на сайті «Інформаційного опору»:

«Аналізуючи інформацію, політико-військові індикатори, участь в програмі «Свобода слова» на ICTV та інші речі, слід наголосити, що небезпека з боку РФ НЕ ЗМЕНШУЄТЬСЯ. Знов йде маневр, пошук можливості нанести нового удару.

Потрібно зараз:

1. ВІДДІЛИТИ в головах і діях політиків та силовиків український народ від диверсантів. Треба політкам зараз більше працювати з українськими громадами на Сході щодо розв’язання накопичених роками проблем, а також подолання фобій і стереотипів серед людей, а силовикам – професійно робити свою справу по нейтралізації, локалізації та ліквідації диверсантів і сепаратистів.

2. Винести УРОКИ з кримських подій та того, що відбулося в останні дні на Сході, втілити рішучих заходів щодо недопущення помилок в подальшому. Замінити на місцях керівників силових структур, які виявилися не спроможними керувати людьми та вирішувати проблеми та провести інші організаційно-технічні заходи.

3. Створити нарешті координаційний орган (Ставка ВГК чи інший), який дозволить координувати дії силовиків на ПОСТІЙНІЙ основі.

4. Звернути увагу на ПІВДЕНЬ, особливо на 10 квітня – День визволення Одеси від німецько-фашистських загарбників в контекст провокацій і сепаратизму. Втілити заходів на випередження.

5. Продовжити нарощування ЦІЛЬОВИХ спроможностей Збройних Сил України та силових структур для адекватної протидії диверсантам, актам сепаратизму та агресії. На підставі аналізу обстановки розробити ймовірні сценарії розвитку ситуації, прийняти рішення щодо оперативної побудови сил та дій на випередження противника, діяти проактивно, а не реактивно (ініціативно, активно і результативно)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів