Розпочалося відведення наших військ із Дебальцевого, але «Дорогу життя» утримуємо, – нардеп (відео)

09:40 18 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: «Espreso.tv»

Народний депутат і командир батальйону «Донбасу» Семен Семенченко повідомив у середу «Відведення військ з Дебальцевого здійснюється планово і організовано».


Відео: «Телевізійна служба новин» каналу «1+1»

Народний депутат і командир батальйону «Донбасу» Семен Семенченко повідомив сьогодні, 18 лютого, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»:

Відведення військ з Дебальцевого здійснюється планово та організовано. Всі казки про контроль за Логвиновим виявилися казками – гарбуз не перетворився на карету.

Трасу Дебальцево-Артемівськ ми не контролюємо саме через Логвинове. Інші дороги щільно тримають Нацгвардія, Донбас і частини ЗСУ.

Противник намагається перерізати ці дороги і перешкодити виходу угруповання. Почала працювати наша артилерія, яка не дає противникові збиратися в ударні кулаки, тисне його вогневі точки.

Дорогу життя щільно тримають наші частини, постійно відбиваючи атаки терористів. Працюють гаубиці, гради, урагани, міномети, танки.

Загалом жарко. Слава Україні!

P.S. Шкода, що був обраний саме цей варіант. Противник перекинув усі готівкові резерви з-під Горлівки й Стаханова. Там у них порожньо, а у нас все в наявності. Один удар – і фронт розсиплеться, а в котлах будуть терористи і російські найманці. Це все лежить за межами мого розуміння».

https://www.facebook.com/dostali.hvatit/posts/904067176294724

Своєю чергою, інтернет-видання «iPress.ua» передає сьогодні, 18 лютого,

«У штабі антитерористичної операції повідомляють, що станом на ранок 18 лютого у Дебальцевому триває бойова операція. Про це повідомив речник штабу АТО Анатолій Стальмах.

В штабі АТО звітують, що минулої доби терористи розпочали штурм Дебальцевого після масованого артобстрілу. Лише за добу терористи завдавали ударів по місту з «Градів» та артилерії 5 разів.

Диверсійно-розвідувальні групи противника увірвались у місто по обіді  17 лютого. Були підірвані залізничні сполучення, декілька під’їзних шляхів та пошкоджені мережі електропередач. Стельмах повідомив, що станом на ранок 18 лютого у Дебальцевому триває бойова операція. 

Раніше народний депутат Дмитро Тимчук повідомив, що російсько-терористичні угруповання кинули всі свої сили для наступальних дій на Дебальцевському напрямі. У місті тривають вуличні бої. Напередодні внаслідок обстрілу зазнав пошкодження газопровід біля траси Дебальцеве-Світлодарськ.

Журналіст Андрій Цаплієнко повідомляв, що бойовики із криками «Аллах Акбар» захопили відділок міліції та залізничний вокзал у Дебальцевому. Ввечері 17 лютого замкомбата батальйону «Київська Русь» повідомляв, що терористи захопили 90% Дебальцевого, всі дороги в місто заміновані».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів