Росія відвела від кордонів України тисячі військових, але залишила там десятки тисяч, – НАТО

17:40 28 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: itar-tass

Повідомляючи про це в середу, прес-служба Північноатлантичного альянсу наголошує: «Велика частина російських сил залишається в безпосередній близькості від кордону й готовою до проведення операцій в короткий термін».

Аненція «УНН» інформує сьогодні, 28 травня, в повідомленні «У НАТО підтвердили відведення частини російських військ від кордону з Україною»:

«НАТО підтверджує відведення частини російських військ від кордону з Україною. Про це повідомив представник прес-служби Північноатлантичного альянсу, передає УНН з посиланням на Reuters.

За його словами, які наводить агентство Reuters, від українського кордону відведені «тисячі військовослужбовців, але десятки тисяч там як і раніше залишаються».

«Зараз велика частина дислокованих російських сил залишається в безпосередній близькості від кордону і залишається готовою до проведення операцій в короткий термін», – цитує агентство представника прес-служби.

За первинною оцінкою НАТО, на кордоні з Україною було дислоковано близько 40 тис. російських військовослужбовців. Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін ще два тижні тому заявив, що російські війська отримали наказ відійти від кордону з Україною на місця своєї постійної дислокації».

Як інформував «Щоденний Львів», російські війська не згорнули на кордонах України інфраструктуру для вторгнення – про це повідомив у середу голова Держприкордонслужби Микола Литвин.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів