Росія відвела частину окупантів з Донбасу й прислала 40 «КамАЗів» з боєприпасами й два – з найманцями, – Генштаб

13:10 11 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: unn.com.ua

Представник Генерального штабу Збройних Сил України, генерал-майор Олександр Размазнін, повідомив у четвер: «Російська Федераця вже відвела частину своїх підрозділів на територію Криму. З трьох точок відвела, але наші підрозділи ще туди не стали. Є певні труднощі з цим».

Російська Федерація відвела частину своїх військовослужбовців із трьох позицій на Донбасі на територію Криму. Про це під час круглого столу зазначив представник Генерального штабу ЗБройних Сил України, генерал-майор Олександр Размазнін.

Він зазначив, що українська сторона продовжує забезпечувати режим припинення вогню на Сході. Водночас, з боку РФ, за його словами, також спостерігаються деякі намагання дотриматися «режиму тиші»

«Російська Федераця вже відвела частину своїх підрозділів на територію Криму. З трьох точок відвела, але наші підрозділи ще туди не стали. Є певні труднощі з цим», - повідомив генерал-майор.

Олександр Розмазнін, водночас, зауважив, що потужність обстрілів з боку РФ змінилася. «Якщо раніше обстрілювали з артилерійської зброї, тобто з «Градів», то зараз більше стріляють зі стрілкової зброї і гранатометів», – зазначив представник Генштабу, повідомлення якого передає в четвер кореспондент інформаційної агенції «УНН». Натомість інтернет-видання «Українська правда» інформує сьогодні, 11 грудня:

«40 «КамАЗів» із боєприпасами і два з терористами проникли в Україну з території Росії в четвер. Про це журналістам сказав представник Генерального штабу Збройних сил генерал-майор Олександр Размазнін.

«Сьогодні зайшло 40 КамАЗів, які привезли на територію України боєзапас для артилерійських систем. 2 КамАЗи завезли особовий склад», – сказав генерал-майор. За  його словами, на даний момент Генштаб перевіряє інформацію про те, хто саме перетнув кордон в двох вантажівках із особовим складом. Керівництво Генштабу підозрює, що це можуть бути або найманці, або російські військові.

Про це повідомляється в четвер на сайті інтернет-видання «Українська правда».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів