Росія прислала терористам під Донецьк захоплені нею в Криму українські військові літаки, – Fb (оновлено)

11:06 10 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: uk.wikipedia

Про це повідомив на своїй сторінці у четвер блогер і журналіст Денис Казанський.

Донецький блогер і журналіст Денис Казанський повідомляє сьогодні, 10 липня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»

«Є невеселі новини. У сепаратистів з'явилися літаки. Це українські сушки з Криму, декілька штук.

Зараз вони знаходяться на захопленому аеродромі в Моспіно, це під Донецьком. Терористи шукають пілотів, готові платити 8000 доларів за виліт, але людей з такими навичками серед них поки немає. Можливо, скоро прибудуть з Росії.

Для нальотів на українські міста використовуватися швидше за все не будуть. Ймовірно, будуть використовуватися для провокацій і нанесення авіаударів по захоплених містах у боях з українською армією. Потім розкажуть про страшні бомбардування «хунти».

Натомість агенція «УНН» інформує сьогодні, 10 липня, в повідомленні «Терористи «ДНР» розжилися бойовим літаком невідомої марки»:

«Розвідка Антитерористичного центру зафіксувала появу у терористів військового літака неповної комплектації та невідомої марки. Про це УНН повідомили у штабі АТЦ.

«Відповідно до останніх розвідданих, на аеродромі у с.Моспіно біля Донецька на трейлерах стоїть військовий літак. Щоправда, назвати це залізяччя літаком важко назвати, адже окрім фюзеляжу там нічого немає: ані крил, ані комплектуючих.

Марка цього «літака» покищо також не відома. Проте відомо, що терористи активно шукають пілотів для цього літака.

Також досі незрозуміло є, яким чином, навіть якщо терористам вдасться зібрати і привести літак у бойову польотну готовність, вони збираються злітати. Адже аеродром у Моспіно із м'яким покриттям злітної смуги завдовжки трохи більше кілометра і призначений для легкої «сільської» авіації. А для бойового літака потрібно щонайменьше 1200 метрів злітної смуги із твердим покриттям.

Також невідомо, звідки був доставлений цей літак. За нашими даними, всі 9 літаків ЗСУ, що залишились у Криму, наразі там і залишаються», – сказали у АТЦ».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів