Російський телеканал знову вмонтував у свій сюжет про бої в Слов'янську кадри подій на Кавказі (відео)

16:54 18 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: YouTube

Про це повідомляє в неділю спільнота «Інформаційний Спротив».


Відео: «Слово России»

Спільнота «Інформаційний Спротив» повідомляє сьогодні, 18 травня, в повідомленні «Нова брехня від «Путін-ТВ»: кадри з Кабардино-Балкарії видають за українські (відео)»:

«Телеканал «Росія 1» в сюжеті про бої під Слов'янськом (Донецька обл.) для демонстрації уявної жорстокості українських військових використовував відео 2012, зняте в Кабардино-Балкарії. 

У випуску новин у черговому сюжеті про жорстокість «фашистів» у Слов'янську йдеться, окрім усього іншого, про вбивства мирних жителів. Фразу «Кожен день продовжують гинути мирні жителі. Сьогодні недалеко від Слов'янська Нацгвардія розстріляла чоловіка. Біля тіла демонстративно залишили зброю, даючи зрозуміти, що вбили ворога. Але в штабі ополчення вже заявили, що вбитий не був у складі сил самооборони» пропагандисти Путіна проілюстрували кадрами, знятими два роки тому, й не в Україні, а в Баксакском районі Кабардино-Балкарії в 2012 році під час проведення контртерористичної операції (див. відео). Раніше група «ІС »повідомляла, що на Донбасі російські журналісти діють під прикриттям озброєних терористів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів