Російський флот відхрестився від своїх ультиматумів українським військовим (відео)

20:18 3 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

Представник його штабу заявив у понеділок: «Зіштовхнути нас лобами в Криму не вдасться».


Відео: tsn.ua

Як інформував сьогодні, 3 березня, «Щоденний Львів», у понеділок у Міністерстві оборони України повідомили, що командувач Чорноморським флотом РФ Алєксандр Вітко поставив дислокованим у Криму українським військовослужбовцям ультиматум – «Якщо до 5-ї години ранку завтрашнього дня вони не здадуться, почнеться справжній штурм підрозділів і частин ЗС України по всьому Криму», а керівник медіа-центру Міноборони в Криму Владислав Селезньов розповів в інтерв’ю телевізійному «5 каналу», що кораблі російського Чорноморського флоту заблокували в Севастопольській бухті українські корвет «Тернопіль» та корабель управління «Славутич» і висунули їм ультиматум – здатися до 18:00, інакше будуть штурмувати їх.

Натомість після того, як час, відведений українським військовим морякам на капітуляцію сплив, не названий російською інформаційною агенцією «Интерфакс» представник штабу штабу Чорноморського флоту РФ нібито заявив із приводу згаданих повідомлень: «Це повна нісенітниця. Ми вже звикли до щоденних звинувачень в проведенні якихось силових дій по відношенню до наших українських колег.  Зіштовхнути нас лобами в Криму не вдасться».

Та оскільки цей «представник» відхрещується також від, за його словами, «якихось силових дій по відношенню до українських колег», заблокованих російськими військовими в Криму, то аж ніяк не помилялося Управління преси та інформації Міністерства оборони, заявивши, як повідомляв «Щоденний Львів», що Кремль веде проти українських військових у Криму психологічну війну.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів