Російський диверсант Гіркін звітував про збиті сьогодні бойовиками літаки: «Попереджали ж – не літати» (відео)

21:09 17 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vk.com/strelkov_info

Щойно після того, як стало відомо, що терористи влучили в малайзійський пасажирський авіалайнер, самопроголошений «міністр оборони ДНР» почав цитувати повідомлення ЗМІ РФ про те, що його бойовики нібито не могли влучити так високо.


Відео: ТСН

Російський диверсант Гіркін, який підписується псевдонімом «Стрєлков», повідомляв сьогодні на своїй сторнці в інтернет-мережі «ВКонтакте»:

«Зведення від Стрелкова Ігоря Івановича:

«У районі Тореза щойно збили літак Ан-26, валяється десь за шахтою «Прогрес». Попереджали ж – не літати в «нашому небі». 

А ось і відео-підтвердження чергового «пташкопада». Пташка впала за терикон, житловий сектор не зачепила. Мирні люди не постраждали.

А також ще є інформація про другий збитий літак, начебто Су».

Однак після того, як стало відомо, що терористи влучили в малайзійський пасажирський літак, самопроголошений «міністр оборони ДНР» розмістив на своїй сторінці в інтернет-мережі «ВКонтакте» повідомленні російської інформагенції «Интерфакс»: Керівництво Донецької народної республіки заперечує причетність до падіння малазійського літака «Боїнг-777» під Донецьком. Про це «Інтерфаксу» повідомив член Радбезу республіки Сергій Кавтарадзе.  За його словами, у розпорядженні ополченців відсутня озброєння, здатне збити літак на висоті в 10 000 кілометрів. Переносні зенітно-ракетні комплекси, які перебувають на озброєнні ДНР, мають максимальну дальність ураження в три тисячі метрів».

Однак після того, як Гіркін обмовився, що «є інформація про другий збитий літак, начебто Су», його виверти – запізнілі.

Як інформував «Щоденний Львів», бойовики на сході України заявляли, що володіють «Буками», здатними збити малайзійський літак, – про це так звані «ополченці» терористичного угруповання «Донецька народна республіка» повідомляли 14 липня.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів