Російський диверсант Гіркін-«Стрєлков» закликає РФ вторгнутися в Україну, інакше «Новоросія загине»

11:25 4 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: twitter.com/Євромайдан

Проголошений «міністром оборони ДНР» полковник головного розвідуправління генштабу ЗС РФ також повідомляє у п'ятницю: «Наше постачання повністю перервано».

Агенція «УНН» інформує сьогодні, 4 липня, в повідомленні «Стрєлок»: Росія кинула Новоросію напризволяще»:

«Ватажок терористів у Слов'янську Ігор Гіркін (Стрєлков) у своєму зверненні до так званих ополченців ДНР та мешканців Донбасу повідомив про те, що українські силовики перекрили шляхи постачання «ополченцям» і проводять масовані обстріли та зачистки, передає «УНН».

«Миколаївка оточена. Зв'язку з гарнізоном немає. Тривають безперервні обстріли Семенівки, Миколаївки, ТЕЦ. Кількість витрачених снарядів така, що в Чечні такого не бачив.

Вночі Слов'янськ був неодноразово обстріляний гаубицями. Населення охопила паніка. Всі проклинають Київ, Порошенко і... Росію. Яка дала надію і кинула напризволяще на милість карателів. 

Прошу читачів не «хапатися за соломинку», радіючи якомусь збитому літаку або підбитому танку: їх у укрів стільки, що можна кожен день по 10 підбивати – менше не стане. Вони тиснуть суцільним потоком броні і снарядів.

Піхота практично не використовується – тільки зачищає практично зрівняні із землею населені пункти. Геноцид в чистому вигляді.

Якщо Росія не вступить у справу в найближчий час – Новоросія незабаром загине. Слов'янськ загине набагато раніше, ніж всі інші.

Так, до речі... Наше постачання повністю перервано. Так що «розгрузки», черевики, прилади нічного бачення і все інше можна сміливо відправляти куди завгодно – до нас вони вже не дійдуть. Обстріл міста триває», – зазначив «Стрєлок» у зверненні, що розповсюджується в зоні АТО..

Нагадаємо, раніше І.Гіркін (Стрєлков), розповідаючи про втрати серед так званих ополченців, зазначив, що сподівається, що у Москви вистачить совісті, щоб вжити якихось заходів. Також нагадаємо, у «ПС» зазначили, що Слов’янськом поширюються чутки, що ватажка терористів Ігоря Гіркіна (на прізвисько «Стрєлок») можуть у найближчим часом убити «свої ж».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів