Російського диверсанта Гіркіна-«Стрєлкова» поміняли на «посаді міністра оборони ДНР» на «Батю» (відео)

19:18 14 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: garmata.org

Про це заявила в четвер прес-служба терористичного угруповання «Донецька народна республіка».


Відео: lifenewsru

Прес-служба терористичного угруповання «Донецька народна республіка» заявила сьогодні, 14 серпня, що російський диверсант Гіркін-«Стрєлков» – вже не «міністр оборони ДНР», бо «перейшов на іншу роботу» – «обійняв посаду першого заступника міністра оборони – начальника головного штабу». Новим «міністром оборони ДНР» призначено натомість Владімір Кононов.

Інформуючи про це в четвер, інтернет-видання «Українська правда» принагідно нагадує повідомлення російських ЗМІ в середу про те, що лідер донецьких терористів Ігор Стрєлков (Гіркін) важко поранений. Натомість луганський сайт «Іnformator.lg.ua» передало в четвер в повідомленні «В угрупованнях терористів ЛНР і ДНР назріває переворот влади»

«Інформоване джерело повідомляє, що лідер терористичної організації «ДНР» Стрєлков на даний момент перебуває на території Російської Федерації. Замість Стрелкова обов'язки з координації діяльності бойовиків виконує якийсь «Батя», який знаходиться в будівлі СБУ в Донецьку, а раніше займався контррозвідувальної діяльністю для ДНР. 

Нагадаємо, сайт бойовиків «Новоросія» повідомив про те, що Стрєлкова важко поранено. Як повідомлялося раніше, лідер терористів «ЛНР» Валерій Болотов подав у відставку. Його місце займе так званий «міністр оборони ЛНР» Ігор Плотницький. Очевидно, в «ЛНР» і «ДНР» намічена зміна влади».

«Іnformator.lg.ua» повідомив про це сьогодні, 14 серпня.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів