Російський диверсант Гіркін-«Стрєлков» закликав російських бойовиків залишити Луганщину

19:55 3 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: gblor.ru

Російський диверсант Гіркін-«Стрєлков» закликав російських бойовиків, які воюють на Донбасі, «покинути «ЛНР», щоб не брати участі у міжусобній війні».

Російський диверсант Гіркін-«Стрєлков», уже звільнений із «посади» так званого «міністра оборони» терористичного угруповання «Донецька народна республіка», закликав російських бойовиків, які воюють на Донбасі, «покинути «ЛНР», щоб не брати участі у міжусобній війні». Таку заяву він зробив після повідомлень про ліквідацію одного з ватажків терористичного угруповання «Луганська народна республіка» («ЛНР») Алєксандра Бєднова з позивним «Бетмен».

Гіркін-«Стрєлков» заявив, вочевидь, звертаючись до інших бойовиків, які прибули воювати на Донбаc: «Якщо «Бетмен» і заслуговував на арешт і навіть страту, це треба було робити не шляхом бандитської засідки (навіть якщо організатори даної засідки назвуть її спецоперацією)... Закликаю наслідувати те, що зробив сам (залишити територію Донбасу. – «Українська правда»). З повним розумінням, що інший варіант буде кривавий, безглуздий і закінчиться трагічно».

Інтернет-видання «Українська правда», цитуючи сьогодні, 3 січня, диверсанта, також додає: «Разом з тим у соцмережах в групі «ГБР Бетмэн ЛНР ДШРГ «Русич» вже заявили про те, що з «ЛНР» у зв'язку з останніми подіями почався великий відтік «добровольців з РФ».

Інформаційна агенція «УНН» цитує диверсанта Гіркіна-«Стрєлкова» з посиланням на «Сиргис Информ» розлогіше: «Якими б мотивами не прикривається дане вбивство, навіть якщо Сан Санич і шість його бійців були демонами у плоті, винищувати їх так, як було зроблено – не має ні найменшої ознаки ні законності (навіть надзвичайної), ні елементарної людської порядності. Якщо «Бетмен» заслуговував арешту і навіть страти, це треба було здійснити не шляхом бандитської засідки (навіть якщо організатори даної засідки назвуть її спецоперацією). Я не намагався боротися за владу в Новоросії і залишив свій пост, зокрема, для того, щоб уникнути подібних ситуацій. Батогом обуха не переб’єш – можна було тільки дров наламати. Тож я закликаю наслідувати те, що зробив сам. У повному розумінні, що інший варіант буде кривавий, безглуздий і закінчиться трагічно».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів