Російсько-терористичні війська відновили на Донбасі артилерійські обстріли, застосовують також «Гради» (відео)

15:38 12 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: news.pn

Як повідомили в п’ятницю в прес-центрі АТО, рашисти дезінформували міжнародних спостерігачам, що знищену ними школу на околиці Павлополя нібито зруйнували не вони, а українські військові.


Відео: «112 Україна»

У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 12 грудня, що станом на 13 годину в зоні бойових дій зафіксовано п’ять обстрілів, а також конкретизували:

«Терористи вели вогонь з ПТУР-ів, мінометів та артилерії в районі населених пунктів Фрунзе, Щастя, Донецьке. Однак площадкою для демаршу вони обрали район Маріуполя.

Спочатку вони зчинили стрілянину в околицях населеного пункту «Піщевик». До звичайної провокаційної стрільби українські військові давно звикли. Але , як з'ясувалося, це все було частиною завчасно підготовленого сценарію: трохи пізніше в районі Піщевика на території підконтрольний бойовикам вже було чути вибухи з «Градів». 

Близько 11 годин, в цьому ж населеному пункті Піщевик, бандити затримують спостережну місію ОБСЕ. Міжнародних спостерігачів вони відвезли на завчасно «оброблену» терористами школу на околиці Павлополя. І демонструючи руйнування школи стверджували, що її зруйнували українські військові».

Про це повідомляється в п’ятницю на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів