Російсько-терористичні війська обстрілюють окуповані ними території, щоб звинуватити в цьому наших бійців

15:45 23 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Штабу оборони Маріуполя в інтернет-мережі «Facebook»

Прес-офіцер сектору «М» Дмитро Чалий і Штаб оборони Маріуполя повідомили в понеділок про провокації ворога.

«Сьогодні терористи влаштували чергову провокацію і обстріляли з «Градів» окуповані території в районі Маріуполя, зокрема, село Лебединське – повідомив сьогодні, 23 лютого, як передає у понеділок інтернет-видання «0629.com.ua – Сайт города Мариуполя», прес-офіцер сектору «М» Дмитро Чалий.

За його словами, мешканці мікрорайону Східний чули канонаду. «Це провокація, терористи з селища Комінтернове, яке є буферною зоною обстрілюють окуповані території з «Граду». Таким чином вони хочуть звинуватити ВСУ в порушенні перемир'я», – заявив Чалий.

Станом на 14.40 обстрілу терористів піддалося елище Широкине. За даними Чалого, українських військових там обстрілюють з танків, мінометів і важкої артилерії.

Про це ж повідомив сьогодні, 23 лютого, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» і Штаб оборони Маріуполя. У повідомленні також конкретизують:

«Тільки що бойовики відкрили вогонь із РСЗВ «Град» з н. п. Комінтернове по н. п. Лебединскому. Крім цього терористи завдали мінометного удару з Заїченко по Водяному, на додаток до мінометів 3 танки противника зараз стріляють по позиціям Національної гвардії України у н. п. Водяне і по самому населеному пункту». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів