Російсько-терористичні війська 91 раз порушили перемир’я й підтягуються до лінії зіткнення (відео)

09:32 16 лютого 2015 р.

Ситуація в зоні бойових дій станом на 15 лютого

Ситуація в зоні бойових дій станом на 15 лютого
Фото: Інформаційно-аналітичний центр Ради національної безпеки і оборони України

Речник АТО Анатолій Стельмах повідомив у понеділок: «Можна зробити висновок, що противник тільки планує продовжувати обстрілювати наші позиції».


Відео: Військове телебачення України

Речник АТО Анатолій Стельмах повідомив сьогодні, 16 лютого, в ефірі телеканалу «112 Україна»:

«Інтенсивність обстрілів позицій сил АТО дещо зменшилася на луганському та донецькому напрямках. Противник здебільшого вів обстріли зі стрілецької зброї та гранатометів.

Постраждали Тошківка, Опитне і Новотошківське. На маріупольському напрямку злочинці двічі з танків вели вогонь по селищу Широкине.

Всього за добу противник 112 разів завдав вогневих ударів по силах АТО. Наші військовики відкривали вогонь тільки у відповідь.

Від початку «режиму тиші» противник 31 раз застосував РСЗВ, чотири рази – танки, 56 – артилерію і міномети. Кількість обстрілів наших позицій на дебальцевському напрямку порівняно з іншими днями навіть збільшилася.

За добу терористи 88 разів завдали ударів по Дебальцевому та навколишніх населених пунктах, використовуючи практично всі види зброї. У напрямку від ворога постраждали Дебальцеве, по якому злочинці 19 разів били з «Градів», Чорнухине, яке тричі штурмували бандформування і чотири рази обстріляли з «Градів». По селищах Санжарівка, Попасна, Золоте, Кам'янка незаконні збройні формування активно вели вогонь з «Градів» й артилерії.

Зараз переміщення військової техніки не помітно. Противник навпаки – підтягує сили з Горлівки до лінії бойового зіткнення. Можна зробити висновок, що противник тільки планує продовжувати обстрілювати наші позиції».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів