Російські війська поступово йдуть з Донбасу, але Путін продовжує постачати туди інструкторів і танки, – «ІС»

09:38 11 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: AP

Такі оперативні дані спільноти «Інформаційний Спротив» повідомив у четвер її координатор Дмитро Тимчук.

Координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив сьогодні, 11 вересня, такі оперативні дані «ІС»:

«У низці районів Донецької області терористи проводять перегрупування своїх сил. Одночасно відзначається поступове відведення частини російських військ на територію РФ.

Однак на українській території залишаються інструктори – кадрові офіцери російської армії, які займаються підготовкою груп місцевих бойовиків. Зокрема, в районі населеного пункту Тельманове (Донецька обл.) відзначається скупчення бойовиків загальною чисельністю до 1000 осіб, з якими російські військові проводять щоденні заняття. Тут же відзначається скупчення бронетехніки.

У районі населеного пункту Безіменне (Новоазовський р-н Донецької обл.) відзначається активність російсько-терористичних військ. Упродовж вчорашнього дня в цей район було перекинуто з Росії не менше 10 танків.

У цьому ж районівпродовж трьох діб фіксується робота комплексу радіоелектронної розвідки противника на базі мікроавтобуса «Фольксваген Т5» без номерних знаків, який здійснює розвідку позицій українських військ в районі Маріуполя. Також близько 20 російських танків перекинуті в район населеного пункту Роза Люксембург (Новоазовський р-н Донецької обл.)».

Дмитро Тимчук повідомив це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів